Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/xbh360/public_html/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/xbh360/public_html/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
spi burned-or not.... strange japer behavior
XboxHacker BBS
 
*
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
August 27, 2014, 05:59:56 PM


Login with username, password and session length


Pages: 1
  Print  
Author Topic: spi burned-or not.... strange japer behavior  (Read 838 times)
arielzadi
Member
**
Posts: 47


View Profile
« on: February 22, 2012, 04:40:14 AM »

got a clients 360 here that can detect flash controller
soldering is perfectly fine this is aprox my 60th rgh
but problem is that he tried to rgh it and failed! spi use to work-he got perfect dumps
but now cant read or write....
fixed his standby clk....
and console boots. wel not exactly but green flashing light
no dashboard!!
most likely since he tried to writeoriginal nand back after xell! since then it stopped working
any suggestions?
« Last Edit: February 22, 2012, 03:37:13 PM by arielzadi » Logged
boflc
Member
**
Posts: 26


View Profile
« Reply #1 on: February 22, 2012, 12:45:26 PM »

use an external programmer to r/w the nand if the sb's spi is shot.
Logged
arielzadi
Member
**
Posts: 47


View Profile
« Reply #2 on: February 22, 2012, 03:32:57 PM »

ok installed cygnos programed with original nand and still the same blinking grenn light...
any chanse it is related to the resistor conecting to cpu_pll bypass?
cuz it dosent look to good
any other ideas?
Logged
Xb0xGuru
Master Hacker
****
Posts: 278


View Profile
« Reply #3 on: February 22, 2012, 08:21:24 PM »

What actually happens when you flash the stock NAND back?
Logged
Xumpy
Master Hacker
****
Posts: 315


View Profile
« Reply #4 on: February 23, 2012, 02:27:45 AM »

With the original nand and the post wire disconnected the dashboard should launch.

Even if you have the post wire connected the xbox would rrod after 5 glitch tries.

If the xbox doesn't rrod after let's say 30 seconds or so then you can be sure that you don't have the original dashboard flashed.

Only the xebuild smc is patched to reset the xbox more then 5 times. (That would cause the green light to stay flickering longer then 30 seconds)

Regards
Logged

Once your mind is running, returning to its original state feels like standing still.
arielzadi
Member
**
Posts: 47


View Profile
« Reply #5 on: February 23, 2012, 03:54:28 AM »

is here any chanse that it could be an ldv mismatch?
cuz client wasnt reall clear
he sent xbox by mail cuz he lives far away...
could it be that he updated to a higher dashboard without making a new nanddump?
could it cause the xbox to continue flashing green with no response?
Logged
Xumpy
Master Hacker
****
Posts: 315


View Profile
« Reply #6 on: February 23, 2012, 04:34:33 AM »

Should rrod or at least give e80 or so...
Logged

Once your mind is running, returning to its original state feels like standing still.
arielzadi
Member
**
Posts: 47


View Profile
« Reply #7 on: February 23, 2012, 04:50:26 AM »

so what the hell is wrong with this mb??!!
im loosing it!! regular spi dosent work and it dosent boot its really f***ed up!
Logged
Xumpy
Master Hacker
****
Posts: 315


View Profile
« Reply #8 on: February 23, 2012, 06:49:40 AM »

As a said, if it doesn't rrod then your nand is not the original. You have a patched smc, that's the only explanation... It's not a motherboard issue! (at least not yet :p )
Logged

Once your mind is running, returning to its original state feels like standing still.
Pages: 1
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC

Valid XHTML 1.0! Valid CSS! Dilber MC Theme by HarzeM